Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Str. Aviator Popisteanu
ID: 21955
Amplasare: imobilul este situat in Sectorul 1, zona Domenii, pe str. Aviator Popisteanu. Situata la confluenta unor artere importante ale Capitalei, Bd. Ion Mihalache si Bd. Expozitiei, pozitionarea cladirii prezinta si avantajul unui cartier linistit si putin poluat, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, dar si la DN1 Bucuresti-Ploiesti, catre Aeroportul Otopeni.
De inchiriat etajul 3 dintr-un imobil de birouri cu 6 niveluri (subsol, parter si 4 etaje) ridicat dupa 2000. Suprafata totala este de 230mp iar cea utila este de 211,52mp. Este compartimentat in spatii distincte.
Dispunand de o finisare exterioara cu materiale moderne (placare cu granit, mari suprafete vitrate cu geam termopan si tamplarie PVC productie Trocal– Germania), avand la interior tavane suspendate Armstrong – Olanda si birouri utilate cu instalatii de aer conditionat, cladirea se detaseaza net prin prestanta si eleganta, devenind reprezentativa pentru utilizatorii ei.
Imobilul are in dotare un ascensor de patru persoane, ultramodern, tip Kone – Suedia, dublat de o scara in doua rampe.
lncalzirea se realizeaza printr-o instalatie proprie, cu doua cazane Viadrus in cascada, pentru a realiza economii la consumul de gaze, dar si pentru a face fata cu succes la temperaturi externe foarte joase. Corpurile de incalzire sunt din otel, in zonele vitrate integral folosindu-se corpuri ultramoderne pe toata lungimea geamurilor pentru o incalzire cat mai uniforma a spatiilor.
Cladirea este dotata cu sistem de control acces si alarma de efractie, precum si cu circuite de senzori de fum si gaz in spatiile tehnice si garaje.
Structura/etaj: camere spatioase si luminoase, chicineta, toaleta.
Administrarea imobilului este asigurata de catre o societate specializata.
Avans: 2 chirii ( chirie prima luna + o luna garantie).
Chirie: 2.100 euro/luna.

Preț închiriere: 2.100 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!