Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Bd. Coprneliu Coposu
ID: 21920
Amplasare: apartamentul este situat ultracentral, langa Piata Unirii, pe Bd. Corneliu Coposu, intre Piata Unirii si Piata Sfantul Gheorghe, relativ v.a.v. de Carrefour/Zara.
Acces rapid la o multitudine de legaturi de transport in comun, metrou (magistralele M1, M2) sau STB.
Vecinatati: Magazinul Unirea, Carrefour, McDonalds, KFC, Hanul lui Manuc, Centrul Vechi, sedii de institutii bancar financiare, biserici, temple mozaice.
Apartament cu 3 camere situat la etajul 4 al unui imobil din 1928 cu 8 niveluri (subsol, parter si 6 etaje) dotat cu lift. Apartamentul este semidecomandat, are suprafata totala de 98,59mp si suprafata utila de 88,7mp.
Compartimentare: sufragerie(22,27mp) deschisa cu usi tip glasswand spre un dormitor de 13,95mp, al doilea dormitor(initial, 22,23mp, repartajat de proprietar, micsorat, suprafata ramasa fiind transformata intr-o a 2a bucatarie cu acces din hol), baie(4,48mp), o camara (initial) de 6,5mp transformata in a 2a baie(cu cabina dus si incalzire apa la boiler), coridor(1,67mp), bucataria principala(7,59mp) cu o camara(0,53mp), si o camara mare(4,75mp) transformata inntr/un minidining, vestibul(4,53mp) si 2 balcoane, spre strada(1,94mp) si spre curtea interioara(2,31mp). Din camara mare/minidining exista usa catre scara de serviciu. Deasemenea, la subsol, exista o boxa de 5,64mp.
Apartamentul are, ca si cota parte indiviza de teren aferent, un loc de parcare in curtea interioara.
Vederea este mixta, sufrageria si cele 2 dormitoare - spre fata, minidiningul spre curtea interioara.
Amenajari interioare: apartamentul este in stare foarte buna, locuibil imediat, cu mici finisari; placari pardoseli cu parchet in camere, cu gresie in bucatarii, bai, spatiile de trecere, zugraveli lavabile, tocaria interioara lemn masiv, tocaria exterioara termopan, usa metalica, interfon, unitati aer conditionat.
Se vinde mobilat si utilat complet.
Nu se accepta (de catre asociatia de locatari) ca viitorul cumparator sa foloseasca apartamentul ca hostel/in regim hotelier/callcenter.
Imobilul este incadrat in clasa a IIa de risc seismic(imobile pentru care posibilitatea de prabusire in caz de cutremur este redusa, dar un seism major poate afecta elementele de compartimentare, scarile, etc, fara a pune in pericol structura de rezistenta). Exista aprobarile necesare pentre refacerea/reabilitarea fatadei.
Apartamentul are cadastru si este intabulat.
Liber.
Pret: 100.000 euro.

Preț vînzare: 100.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!