Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Bd. Unirii
ID: 21916
Amplasare: apartamentul este situat ultracentral,pe Bd. Unirii, intre Bd. Mircea Voda si str. Traian, colt cu str. Anton Pann.
Apartament cu 2 camere situat la etajul 7/10 al unui bloc nou - 2020, semidecomandat, cu suprafata totala de 50 mp si suprafata utila de 47 mp. Bucatarie deschisa catre living. Ofera o priveliste spectaculoasa datorita vitrarii generoase, pe intreaga inaltime a peretilor. Camerele sunt inalte (2,90 m net), spatioase. Apartamentul este finisat recent, este bine izolat, are centrala proprie si nu a fost locuit.
Se inchiriaza semimobilat; mobilierul vienez din lemn masiv, autentic vechi (1870), restaurat, recomanda acest apartament in special pentru destinatia birou. Dar apartamentul poate deveni si o locuinta potrivita pentru persoane care prefera o amenajare clasica, iubitori ai stilului vintage.
Ansamblul rezidential este cunoscut sub denumirea Complexul Union Plaza intrucat din acest ansamblu face parte hotelul de 5 stele Union Plaza, iar celelalte doua aripi ale cladirii constituie zona rezidentiala, fiind amenajate la standarde de top.
Accesul in cladire este stradal, din Bulevardul Unirii, pe langa terasa restaurantului Maroon Cafe de la parterul complexului. Blocul este prevazut cu 2 lifturi moderne, holurile sunt spatioase, finisate cu materiale de foarte buna calitate.
Datorita amplasarii sale si vecinatatilor (Tribunalul Bucuresti, Biblioteca Nationala, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Piata Unirii), acest apartament este o optiune atractiva atat pentru locuinta, cat si pentru a servi drept birou, mai ales ca Bulevardul Unirii - cea mai circulata artera a capitalei, a devenit zona de promenada datorita amenajarii sale moderne si a spatiilor verzi ce se intind cu generozitate de-a lungul acestuia.
Chirie: 650 euro/luna (1 luna avans, 2 luni garantie)

Preț închiriere: 650 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!