Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Zimnicea - cartier - - zona Com. Pietrosani-centru
ID: 21880
Amplasare: casa este situata in partea de Sud a Judetului Teleorman, in centrul Comunei Pietrosani, pe Str. Lunca Dunarii (DN 5C, artera centrala, asfaltata, care face legatura atat cu Giurgiu cat si cu Zimnicea). La mica distanta de Primarie.
Acces dinspre/distante:
-Bucuresti (centru) - Giurgiu - Pietrosani: 99 km;
-Giurgiu (centru) - Pietrosani: 71 km;
-Zimnicea (centru) - Pietrosani: 26 km;
-Alexandria (centru) - Pietrosani: 43 km.
Vecinatati:
-raul Vedea la cca 350m;
-Dunarea la cca 2,5km.
Casa construita in anii 50 pe o suprafata de teren de 700 mp.
Casa, ridicata doar pe nivel parter (cu pod), are suprafata totala de 58mp si suprafata utila de 52mp. Este construita din caramida arsa (o sectiune, in 1923) sau din caramida nearsa/paianta (cealalta sectiune, din 1967). Este acoperita cu tabla. Podul este tip sageac.
Compartimentare: 3 camere (14mp si 2 x 10mp), bucatarie (8mp), camara (10mp) si prispa (6mp). Inaltimi camere: prima sectiune (2 camere) = 2,8m; a doua sectiune (o camera, bucatarie, camara) = 2,1m- 2,2m.
Suplimentar: un chiosc lipit de casa, de 10mp, acoperit cu carton gudronat, folosit ca bucatarie de vara, avand si o groapa izoterma; un sopron in curte de cca 4mp; wc in curte.
Amenajari/dotari interioare: pardoseli noi din scandura in camere; pardosea cu linoleum in bucatarie; pardosea din mozaic pe prispa; tavane din lemn tip lambriu; sobe teracota; unele usi existente initial (destinatia anterioara fiind de farmacie, exista usa la strada) au fost blocate; camara este nefinisata.
Incalzire cu sobe cu lemne, apa curenta la strada trebuie doar trasa, se poate amenaja groapa septica si dus. Pentru amenajarea baii exista vasele necesare: rezervor 260L, cada dus emailata, baterie dus.
Curte libera de cca 640mp, amenajata cu o alee betonata, cu bolta de vita de vie, pomi fructiferi, capsuni, flori, un legan. 5 tone de fructe in fiecare an (visini, cires, caisi, mere vara/toamna, pere vara/toamna, gutui, smochini, nuc, corcodus,100 butuci de vie). In curte exista si un put tip canadian cu panza de apa la cca 6m adancime, dotat cu pompa submersibila in buna stare de functionare.
Accesul se face printr-o poarta pietonala si prin poarta pentru acces auto.
Accesul se face direct dinspre strada asfaltata.
Casa este alipita la calcan cu casa vecina, in fata este gradina vecin.
Se vinde mobilata decent, inclusiv plita electrica in bucatarie.
Libera.
Cadastrul/intabularea in lucru.
Zona este de vinatoare si, mai ales, pescuit.
Pret: 17.000 euro/discutabil.

Preț vînzare: 17.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!