Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Anton Pann
ID: 21877
Amplasare: vila este situata ultracentral, adiacent Bd. Unirii, in Cartierul Evreiesc, pe str. Anton Pann.
Acces:
-dinspre Bd. Unirii, la cca 50m;
-dinspre Bd. Mircea Voda, la intersectia cu str. Logofat Udriste, se poate ajunge apoi in Bd. Unirii, sau, prin Bd. Corneliu Coposu in Piata Unirii, sau prin str. Paleologu in Calea Mosilor si Bd. Carol, sau prin Calea Calarasi la Piata Traian si la Sos. Mihai Bravu/mUNCII.
Legaturi rapide cu orice punct din oras prin mijloace de transport supraterane/STB sau subterane(magistralele de metrou 1 si 2, statia Piata Unirii).
Vecinatati: Tribunalul Bucuresti, Biblioteca Nationala, Brigada Rutiera Bucuresti, hoteluri, institutii bancare (B.C.R., B.R.D.), Magazinul Unirii, Carrefour, Zara, Teatru Evreiesc, institutii de invatamant (Liceul Mihai Ionescu, Colegiul Matei Basarab, Scoala Gimnaziala Barbu Delavrancea), Spitalul Constantin Angelescu, Templul Unirea Sfanta si intregul cartier evreiesc, office buildinguri.
Imobil interbelic ridicat pe doua niveluri (demisol si parter inalt, plus pos) cu o suprafata totala de 292mp, cu o suprafata de 146mp pe nivel.
Compartimentare:
-demisol: 2 camere, bucatarie, grup sanitar, camera depozitare, camera centrala termica, hol central;
-parter: hol central, 4 camere, baie, grup sanitar;
-pod: open space.
Amenajari/dotari interioare: incalzire cu centrala termica de pardoseala Ferolli cu pompa noua de recirculare si calorifere, sobele avand rol strict decorativ; instalatie sanitara noua, 2 lavoare in baie si cada semi-ingropata de mijloc; scara sculptata de stejar; usi deosebite; pardoseli placate cu parchet de stejar original in camere; AC in toate camerele; supraveghere video.
Bucataria este complet mobilata si utilata (cuptor electric, plita inductie, 2 frigidere), 2 masini de spalat cu uscator in spalatorie.
Curte libera: 60mp. Se poate parca si in curte si stradal.
Nemobilata.
Vila este in stare buna, intretinuta corespunzator si complet functionala. Amenajari suplimentare vor fi suportate de catre viitorul chirias in functie de obiectul de activitate preconizat.
Chirie: 1.850 euro/luna.

Preț închiriere: 1.850 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!