Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Berceni - zona Bd. Alex. Obregia
ID: 21863
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Sud a orasului, in sectorul 4, in cartierul Berceni, pe Bd. Alexandru Obregia, langa Piata Covasna, in blocurile de tip R.
Acces: atat dinspre Bd. Alex Obregia cat si dinspre Alea Somesul Mic.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 116, 141, 313; troleibuze - 73;
-metrou: statia Piata Sudului la 4 statii R.A.TB. distanta.
Vecinatati: vis-a-vis de Carrefour Express, Mega Image, Piata Straduintei; in spatele blocului: Piata Covasna, Mega Image Express; la o statie de autobuz de Mall Grand Arena, Lidl, Sellgross, Hornbach; la cateva statii de Auchan, Obi, Metro.
Apartamentul cu 2 camere este situat la etajul 8/10 al unui bloc din 1969. Apartamentul este circular, are o suprafata totala de 51,87 mp si o suprafata utila de 48,44 mp.
Compartimentare: living(16,96mp), dormitor(12,54mp), bucatarie(6,02mp), baie(3,25mp), vestibul(6,04mp), debara(0,73mp) si loggie(3,43mp).
Amenajari/dotari interioare: pardoseli placate cu parchet in camere; placari cu gresie in bucatarie, baie, vestibul; unitate aer conditionat; tavan antifonat la dormitor; tamplarie la usi si tocuri facuta pe comanda din lemn; arcada cu spoturi la sufragerie; usa metalica de calitate la intrare; balcon imbracat in termopane cu dulap inalt, facut pe comanda; instant de apa calda la baie; geamuri si usa de la balcon cu incuietori care se pot activa ptr. a nu fi deschise de copii.
Se vinde cu bucataria mobilata (neutilata) si, posibil, si sufrageria.
Vedere este mixta, spre 2 gradini cu pomi, gazon si aspersoare. Scara comunica cu cealalta scara din bloc si se pot folosi ambele lifturi. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare.
Pret: 49.500 euro.

Preț vînzare: 49.500 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!