Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Băneasa - zona Drumul Agatului
ID: 21860
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, la 200m de Padurea Baneasa, pe str. Drumul Agatului, in Ansamblul FeliCity.
Acces:
-direct dinspre Soseaua Odai pe langa sediul Fildas, drum asfaltat.
Distante:
-600 m pana la Soseaua Odai;
-200 m pana la Padurea Baneasa;
-2,7km pana la intersectia Sos. Odai cu Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1);
-2,6km pana la intersectia Sos. Odai cu Soseaua Bucuresti-Targoviste;
-5 km pana la Baneasa Feeria, pe Drumul Stegarului pe langa padure;
-2 km pana in zona Jandarmeriei- Sisesti;
-10,7 km pana la Therme Balotesti;
-2 km pana la Centrul Medical Ametist si restaurant Ambasad”or;
-iesire foarte facila la cele doua autostrazi: spre mare si spre munte.
Vecinatai: Benziaria Art Cafe, centru pentru seniori, alte complexe rezidentiale, gradinita privata, teren de tenis in organizare. La distanta de 1 km, respectiv in Otopeni Odai, sunt magazine alimentare, gradinita si scoala etc
Ansamblul FeliCity cuprinde 324 de apartamente noi, dispuse in imobile moderne, cu regim redus de inaltime. Printre facilitatile ansamblului: spatii verzi, loc de joaca si terenuri de sport, locuri de parcare supraterane si subterane sunt suficiente si pentru locatari si pentru vizitatori. Accesul in ansamblu este supravegheat, pentru maxima siguranta. Comunitatea este formata in majoritate de familii tinere cu nivel de educatie superior si care din cand in cand organizeaza impreuna activitati pentru copii ( ziua copilului, targuri de jucarii etc).
Apartamentul are 3 camere si este situat la etajul 1/2+M al unui bloc din 2012, cu lift pana in parcarea subterana, si cu 2 apartamente pe etaj. Apartamentul este semidecomandat, are suprafata totala de 118,32 mp si suprafata utila de 104,07mp.
Compartimentare: living (45,31 mp) deschis spre bucatarie (9,87 mp) si spre o terasa generoasa (14,25 mp), cu vedere spre padure si la aleea principala, dormitor matrimonial (14,49 mp) cu baie proprie (4,18 mp) si dressing (2,87 mp), dormitor (11,07 mp), a 2a baie (3,85 mp), grup sanitar (2,52 mp), hol (7,67 mp) si camera centrala termica (2,24 mp).
Amenajari/dotari interioare: pardoseli placate cu parchet in camere; pardoseli placate cu gresie in bucatarie, in cele 3 bai aferente celor 3 camere, in grupul sanitar si pe terasa; pereti placati cu faianta in bucatarie, bai, grup sanitar; zugraveli lavabile; tamplarie termopan; tamplarie interioara din lemn masiv; usa metalica; centrala termica; unitate aer conditionat.
Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare (3.000 euro pentru cel suprateran si 5.000 euro pentru cel subteran/garaj, incluse in pretul apartamentului), unul in garajul subteran si unul suprateran in fata blocului.
Apartamentul are cadastru si este intabulat.
Pretul, usor discutabil, este sub preturile medii pentru zona de Nord a Bucurestiului, care se situeaza in jurul valorii de 1.200 euro/mp (care nu include preturile de achizitie pentru locurile de parcare subteran/suprateran; comparativ - preturile minime in Sisesti, 7.500 euro /loc parcare suprateran).
Este posibila si varianta unui schimb cu casa la curte in zona plus diferenta. Sau apartamentul + un lot de teren alaturat FeliCty de 907 mp schimb cu casa la curte in zona.
Comision 0.
Pret: 105.000 euro (888 euro/mp) (apartament plus 2 locuri parcare incluse).

Preț vînzare: 105.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!