Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Berceni - zona Aleea Niculițel
ID: 21857
Amplasare: apartamentul este amplasat in partea de Sud a orasului, in Sectorul 4, in cartierul Berceni, pe str. Aleea Niculitel. Primul bloc in spatele celui stradal.
Acces:
-dinspre str. Emil Racovita;
-dinspre str. Aliorului.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 202, 232, 312; troleibuz - 74;
-metrou: statia Aparatorii Patriei.
Vecinatati: scoala, Mega Image, Carrefour Arena, Selgross, Lidl, Metro, Hornbach, Spitalul Bagdasar Arseni, pietele Straduintei si Aparatorii Patriei, scoala, Facultatea Spiru Haret.
Apartamente cu 2 camere, situat la parterul unui bloc din 1977 cu 5 etaje(parter, 4 etaje), reabilitat termic recent.
Apartamentul are suprafata totala/utila de 49,32mp.
Compartimentare (originala): living (16,04mp), camera(13,26mp), bucatarie(5,56mp), baie(3,98mp), vestibul(5,22mp), camara(1,36mp), 2 debarale(1,49mp si 0,49mp) si sas(1,93mp).
Apartamentul a fost modificat astfel: s-a renuntat la debaraua si camara aferente bucatariei, rezultand o suprafata mai generoasa), in living s-a executat un zid spre exterior aparand astfel un balcon.
Amenajari/dotari interioare: pardoseli placate cu parchet in camere; pardoseli placate cu gresie in baie si bucatarie; pereti placati cu faianta in baie si peretele bucatariei deschise; zugraveli lavabile; tapet; tamplarie exterioara termopan; tamplarie interioara lemn masiv, spre bucatarie fiind usi glisante din sticla mata, usile dintre vestbul si living si dinspre living fiind deasemena din sticla mata; usa metalica; jaluzele electrice. Toate amenajarile interioare sunt facute de proprietara, la un standard mai ridicat decat cel din constructie.
Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, modern(inclusiv electrocasnice: tv, aragaz, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase)
Apartamentul are cadastru si este intabulat.
Avans minim: 10.000 euro.
Proprietara doreste, dupa vanzare, sa ramana in chirie (chiria zonei) pentru cca 6 luni. S-ar micsora astfel pretul de achizitie!
Pret: 60.000 euro.

Preț vînzare: 60.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!