Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Militari - zona Str. Fabricii
ID: 21792
Amplasare: apartamentul se afla in partea de Vest a orasului, in sectorul 6, in zona Politehnica-Lujerului, in ansamblul Quadra Place de pe str. Fabricii. Pozitionare: langa Parcul Politehnicii, in apropierea a doua universitati importante din Capitala: Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Spiru Haret. La numai cateva minute de campusurile studentesti din Leu si Regie, si de zonele comerciale de la AFI Cotroceni, Cora Lujerului si Plaza România.
Mijloace de transport: metrou(Politehnica, Lujerului), tramvai (41, 42), autobuz (136, 162, 163, 178, 236, 336, 601, 785), troleibuz (61, 62).
Ansamblul Quadra Place dispune de si ofera: spatiu recreere, complexul are curte interioara generoasa, cu zona verde si locuri de joaca pt. copii, adultii pot opta pentru baschet si jogging; securitate - paza si supraveghere video a complexului este permanenta.
Apartament de 3 camere amplasat la etajul 8/10 al unui bloc nou, 2008. Apartamentul are o suprafata de 102mp si este decomandat. Compartimentare: 2 dormitoare, living generos, bucătărie mare, o baie plus un grup sanitar, doua balcoane mari.
Amenajari/dotari: unitati aer conditionat in dormitoare si living, gresie, faianta, termopan, parchet, telefon, cablu, internet, usa metalica, masina de spalat. Bucataria, complet utilata (Mobexpert), dispune de masina de spalat vase, cuptor electric si frigider.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garaj incalzit.
Chirie: 700 euro/luna.

Preț închiriere: 700 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!