Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Morilor
ID: 21753
Amplasare: imobilul este situat central, in imediata vecinatate a Splaiului Unirii si a str. Nerva Traian pe str. Morilor la intersectia ei cu strazile Mugur Mugurel, Mihail Foisoreanu si Anastasie Panu.
Acces:
-dinspre Splaiul Unirii;
-dinspre str. Nerva Traian prin str. Ion Minulescu;
-dinspre Bd. Octavian Goga prin str. Anastasie Panu;
-dinspre Calea Vitan prin str. Foisorului si apoi prin str. Mihail Foisoreanu;
-dinspre Calea Vitan prin str. Zizin si apoi prin str. Mugur Mugurel;
-dinspre Sos. Mihai Bravu prin Intr. Tarcaului, apoi prin str. Foisorului si apoi prin str. Mugur Mugurel sau prin str. Mihail Foisoreanu.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 133(pe str. Nerva Traian), 133 si 312(pe Calea Vacaresti), 323(pe Splaiul Unirii), 124 si 223(pe Sos. Mihai Bravu), 123 si 124(pe Calea Vitan); tramvaie - 19(pe str. Nerva Traian), 23 si 27(pe Bd. Octavian Goga), 1, 10 si 34(pe Sos. Mihai Bravu);
-metrou: statia Timpuri Noi.
Vecinatati: zona nou construita de birouri clasa A - "New Times Square"; Vitan Mall(pe Calea Vitan); 3 facultati - Dimitrie Cantemir, Titu Maiorescu si Niculae Titulescu(pe Calea Vacaresti); Piata Timpuri Noi(pe Calea Vacaresti); acces usor si rapid la Piata Unirii si Bd. Unirii; acces usor si rapid la Parcul Tineretului.
Imobil construit relativ recent / 2001, pe o suprafata totala de teren de 425mp. Terenul are deschideri generoase la 3 strazi: Morilor, Mugur Mugurel si la intersectia strazilor Mihail Foisoreanu cu Anastasie Panu. Pe latura cu deschidere la str. Anastasie Panu mai exista un teren viran de vanzare extinzand astfel proprietatea. Deasemenea, pe latura cu deschidere la str. Mugur mugurel exista un teren alipit, in folosinta.
Imobilul are destinatia preponderent comerciala, fiind compus din 2 corpuri de cladire alipite care comunica intre ele. Imobilul este realizat in anul 2001, corpul principal cu 5 niveluri(subsol, parter, 2 etaje si mansarda) pe structura din cadre de beton armat si umplutura de caramida porotherm, tamplarie termoizolanta cu rama din aluminiu si stricla termopan, cladirea principala fiind completata de o extensie, corpul secundar pe 2 niveluri(parter si mansarda) pe structura din lemn. Ambele corpuri de cladire au fost construite structural astfel incat sa lase posibilitatea suprainaltarii ulterioare.
Suprafata totala a celor doua corpuri de cladire este de 1.000mp.
Compartimentare:
-demisol: 125mp cu acces exterior din strada separata, a functionat ca bucatarie profesionala cu flux tehnologic pentru restaurantul din corpul secundar, pe structura din beton armat si cu acces atat din corpul secundar cat si separat din strada;
-parter: 300mp cu acces exterior din strada separata compus din 140mp openspace pe structura din lemn (corpul secundar de cladire), 125mp constructie beton armat (corpul principal) si 35mp anexe.
-etajul 1: compus din 140mp openspace pe structura din lemn in directa legatura cu parterul (corpul secundar) si un apartament cu 3 camere decomandat, pe structura din beton armat si cu acces separat (corpul principal);
-etajul 2: compus dintr un apartament decomandat cu 5 camere in suprafata de 140mp pe structura din beton armat (corpul principal);
-mansarda: in suprafata de 125mp din care 65mp reprezinta un apartament cu doua camere, iar restul spatii pentru depozitare pe structura din beton armat (corpul principal).
De a lungul timpului imobilul a fost inchiriat ca restaurant, showroom, scoala de dans, birouri, reprezentanta firma. Parterul corpului secundar a functionat ca restaurant (foarte bine cotat, avand in vedere pe cei care au concertat aici, exclus manelisti!) iar etajul corpului a functionat ca scoala de dans sau sala de evenimente (etajul are si birou, vestiar, grup sanitar propriu). Restaurantul avea salon, bar, spatiu scena, instalatii de ventilare, grupuri sanitare clienti (femei/barbati), peretii exteriori din suprafete vitrate, intreaga structura ignifugata. Bucataria aferenta restaurantului, profesionala, aflata la parterul corpului principal are in compunere camera de pregatire cu cuptoare paine/pizza profesionale, camera frigorifica, camera spalatorie, vestiar, grup sanitar personal. Toate utilitatile: retea atat 220V si 380V, alimentare cu apa calda/rece, scurgeri separate, fiecare camera ventilata, cai separate de acces in salon, aprovizionarea se face direct din strada fara a trece prin salon, spatii de depozitare materiale si deseuri in exterior.
Intregul imobil a fost construit cu destinatie comerciala existand: autorizatie de constructie, proces verbal de receptie imobil, autorizatii ISU, fitosanitare, etc. Spatii de parcare stradala pe 3 laturi.
Pret: 775.000 euro.

Preț vînzare: 775.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!