Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Floreasca - zona Str. Gheorghe Matache
ID: 21726
Amplasare: imobilul de birouri este amplasat in partea de Nord a orasului, la intersectia Bd.Barbu Vacarescu cu Bd.Lacul Tei.
Imobilul de birouri clasa "A" dispune de o foarte buna abordare si acces din toate directiile, cu un acces rapid atât spre centrul Capitalei, cat si spre Soseaua de Centura, respectiv – DN1 – Bucuresti – Ploiesti, precum si catre aeroportul Aurel Vlaicu (10 minute) si aeroportul Henri Coanda (20 minute). De asemenea, accesul facil la mijloacele de transport in comun (ex: statia de metrou Stefan cel Mare, etc.) reprezinta un avantaj.
Structura imobilului este urmatoarea: S, DS, P, 6E.
Suprafata etajelor 1 – 5 este de 271,9 mp, cele doua subsoluri (S si DS) si parterul (P) având o suprafata de 229,8 mp. Practic, oricare din cele 9 nivele ale cladirii ofera spatiu suficient unor domenii de activitate din cele mai variate. Suprafata totala construita este de 2182,7 mp. De asemenea, imobilul dispune de 366 mp teren liber (separat de amprenta pe sol).
La parter exista doua sali de conferinta spatioase si incapatoare. Spre deosebire de celelalte etaje, etajul 6 dispune si de doua terase cu suprafata totala de 138 mp, ce pot fi adaptate unor diverse activitati recreationale sau de lucru. De asemenea, un amanunt deloc de neglijat îl reprezinta si panorama si privelistea deosebita ce pot fi admirate de la aceste terase.
Majoritatea etajelor sunt realizate in modul „open – space”, acest fapt oferind posibilitatea amenajarii spatiilor respective, in functie de necesitatile si dorintele utilizatorului.
Finisajele de o calitate exceptionala, la care si marmura isi aduce o contributie consistenta, ofera o garantie a calitatii, rafinamentului si bunului gust atât de necesare pentru un sediu de companie elegant si plin de stil. Pe de alta parte, suprafetele vitrate prezente intr-un numar suficient de mare, asigura spatiilor de lucru atât o ambianta plina de lumina si caldura, cat si reducerea costurilor in ceea ce priveste consumul de energie electrica.
Un alt atu important al imobilului, demn de luat in considerare, îl reprezinta faptul ca fiecare etaj este „independent” de celelalte, dispunând de centrala termica proprie, climatizare (aer conditionat) cu activare separata, contorizare separata pentru consumul de apa, gaze si energie electrica. Toate aceste elemente dovedindu-se extrem de utile in reducerea costurilor de consum si mentenanta si implicit, in profitabilizarea si rentabilizarea activitatii dumneavoastra.
Imobilul prezentat mai sus este proprietate persoana fizica, astfel ca nu se mai adauga TVA la închiriere.
Posibilitate si de vanzare.
Chirie:2.900 euro/luna - minimum 1 etaj.
Maintenance: 900 euro/luna/etaj, inclusiv serviciile de paza.

Preț închiriere: 2.900 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!