Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Sfanta Vineri
ID: 21704
Amplasament: imobilul este situat ultracentral, langa Piata Unirii si Bulevardul Unirii, intr-una dintre cele mai circulate zone ale orasului si una dintre zonele deservite de o multitudine de mijloace de transport (autobuze, tramvaie, metrou).
Zona de servicii (institutii financiar-bancare, hoteluri, supermarketuri, magazine de firma, etc).
Imobil de birouri clasa A+ cu un stil si design arhitectural interior care o disting de toate celelalte cladiri de birouri de clasa A.
Imobilul de birouri finalizat in 2003, avand 6 niveluri (subsol/parter/4 etaje) avand doua aripi intre care un corp central gazduieste receptia (la parter), lifturile (in numar de 3, Schindler, 2 de 4 persoanee si unul de 12 persoane) si casa scarilor.
De inchiriat in acest moment sunt birouri la etajul 2 cu o suprafata este de 276mp, cu un birou delimitat si restul suprafetei openspace.
Suprafetele modulare, compartimentabile sau nu in functie de optiunea fiecarui chirias.
Subsolul este amenajat ca garaj. Locuri de parcare exista si la suprafata (Parking Unirea, parcarea de langa Tribunal, etc).
Amenajarile interioare, echiparile si dotarile vor fi realizate la cele mai inalte standarde pentru o functionare corespunzatoare nivelului "high class offices".
Imobilul este alegerea corecta pentru liderii in servicii financiare, consultanta, furnizori de servicii si alte firme, ce doresc sa sublinieze o imagine de marca pentru firmele lor.
Chirie: 14 euro/mp/luna + TVA.
Maintenance: 4 euro/mp/luna + TVA.

Preț închiriere: 14 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!