Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Jud. Giurgiu-com. Ulmi
ID: 21671
Amplasare: terenul este situat in partea de Nord-Vest a judetului Giurgiu, in comuna Ulmi, cu numar stradal pe str. Sportului(prima strada la dreapta din artera principala/DJ 54).
Acces si distante: comuna Ulmi Dinspre Bucuresti - Sector 6 pe Autostrada A1 pana la intrarea in BolintinDeal apoi la dreapta pe DJ 149, la stanga pe DJ 147, se trece prin Ghionea(sat apartinand de Ulmi), la dreapta pe DJ 54 si apoi pe prima la dreapta - str. Sportului cca 300m. Distanta Ulmi-Bucuresti: 31km. Legatura cu Bucuresti asigurata si cu MaxiTaxi.
Teren intravilan agricol de 10.000mp cu dubla deschidere de 46,8m. Terenul este format din alipirea a doua parcele identice de cate 5.000mp cu deschiderea fiecare de 23,4m si adancimea de 214m. Una dintre deschideri este la strada Sprtului - asfaltata, a doua deschidere este la un drum de exploatare de pamant care duce la padure si la ferma/pensiunea/domeniul de calarie Cocosul Rosu.
Utilitati: energie electrica, gaze, fibra optica.
Vecinatati directe: vile in constructie (P+E+M), padurea.
Vecinatati: padure, balti de agrement, ferma/pensiunea/domeniul de calarie Cocosul Rosu, cartierul francez Riverside(aflat in aceasi parcela), si un viitor parc logistic.
Terenul are cadastru, este intabulat si are si certificat de urbanism.
Pretul solicitat este de circa 60% din preturile pentru terenurile vecine similare ceea ce face ca proprietatea sa fie o oferta extrem de profitabila ca investitie.
Pret: 8 euro/mp.

Preț/mp: 8 €/mp.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!