Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Kiseleff - zona Str. Popa Savu
ID: 21654
Amplasare: vila este situata intr-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale ale Bucurestiului, intre cele doua bulevarde exponentiale ale orasului - Aviatorilor si Kiseleff, pe str. Popa Savu. Situata in zona centrala a capitalei, vila se afla in imediata vecinatatea a celui mai mare parc din Bucuresti, Parcul Herastrau, si la mica distanta de Parcul Kiseleff.
Acces:
-dinspre Bd. Aviatorilor prin strazile Dr. Ion Cantacuzino sau Virgil Draghiceanu;
-dinspre Bd. Kiseleff prin str. Ion Mincu;
-dinspre Bd. Maresal Prezan.
Despre zona:
Zona este rezidential exclusivista si pastreaza, aproape in totalitate, farmecul inceputului de secol XX atat prin stilul vilelor si imobilelor cat si prin strazile linistite. Predomina vile monumentale inconjurate de gradini, vile cu arhitectura variata acoperind o multitudine de stiluri. Deasemeni, se face simtit si stilul modern, contemporan, printr-o multitudine de imobile nou construite pozitionate in clasa de lux sau premium. Este deasemeni zona ambasadelor si consulatelor sau zona in care se afla sediile multor institutii. Nu lipsesc parcuri(Kiseleff, Herastrau), banci si alte institutii financiare, supermarket-uri, piata(Dorobanti), reprezentante, magazine, baruri/restaurante/cafenele.
Vila, o constructie interbelica in perfecta stare de conservare, are 4 niveluri(subsol, demisol, parter si etaj) si are suprafata totala de 380mp. Suprafata de curte libera - 250mp. Vila are in compunere 15 camere. A fost renovata/reamenajata recent. Este mobilata si utilata complet.
Beneficiaza si de garaj.
Doar pentru inchiriere ca si resedinta.
Chirie: 4.200 euro/luna.

Preț închiriere: 4.200 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!