Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Berzei
ID: 21653
Amplasare: mansarda este parte a unei vile situata central, in vecinatatea Parcurilor Cismigiu, zvor sau Operei, pe str. Berzei intre intersectia cu Calea Plevnei si cea cu str. Grigore Cobalcescu. Imobilul este situat in zona exclusiv de case-vile, cu acces rapid si facil catre diferite zone ale orasului sau puncte de interes centrale.
Mansarda ocupa ultimul etaj al unei vile interbelice, avand o suprafata totala de 152mp, careia i se adauga o supraetajare de aproximativ 60mp(fostul pod), accesibil cu o scara interioara. Intreaga proprietate este foarte spatioasa si luminoasa, a fost renovata recent impreuna cu un designer, si este ideala atat ca birou pentru o firma care se respecta, cat si ca resedinta.
Primul nivel include o zona centrala tip open space si trei camere separate. Exista posibilitatea delimitarii celui de-al patrulea dormitor / birou, daca va fi solicitat. Mai include, de asemenea, si doua bai renovate recent(o baie mare cu cabina de dus si o baie mica doar cu lavoar), precum si o chicineta deschisa cu mobilier realizat la comanda. Chicineta este dotata cu frigider retro(Gorenje Old Time, albastru), cuptor cu microunde si reda atmosfera unei cafenele. Mobilierul a fost gandit de un designer si realizat la comanda din materiale de buna calitate. Cele doua bai au accente de culoare si elemente de design, finisaje de lux, inclusiv lavoar si vas de toaleta Villeroy & Boch.
Accesul la cel de-al doilea nivel se face pe o scara interioara, cu design contemporan. Spatiul de sus are o zona deschisa, perfecta pentru spatiu de lucru, biblioteca, relaxing-room sau sala de sport. Exista si o camera separata, unde poate fi amenajat un birou.
Pentru companii, se pot acomoda optim pana la 15 - 20 de persoane. Pentru familii se poate acomoda lejer o familie cu 3 copii (si cu bunici).
Mansarda a trecut prin mai multe serii de renovari, cea mai recenta renovare completa incheindu-se in luna Mai 2017.Design creativ si industrial. Spatiul se delimiteaza clar de orice spatiu de birou standardizat dintr-o cladire office, avand accente de design industrial care ii confera un caracter aparte. Peretele din caramida aplicata si barnele din lemn natur ii contureaza senzatia de spatiu cald si primitor. Toate finisajele sunt de cea mai buna calitate. Lumina naturala este folosita la maximum, datorita ferestrelor tip Velux. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie Ariston, iar clima este asigurata prin doua aparate de mare putere – 24.000 BTU - situate unul in zona centrala si unul cu trei iesiri diferite in birourile inchise.
Exista contract de monitorizare, paza si anti-incendiu cu BGS si internet de mare viteza RCS RDS.
Despre imobil
Imobilul este format din S+P+1+M construit in anul 1937 si renovat integral in anul 2004. Dispune de o curte libera in suprafata de peste 160mp unde se poate amenaja o zona de relaxare sau o zona de fumat. Instalatiiile electrice si sanitare ale imobilului au fost reabilitate in 2004, acoperisul a fost refacut integral in cadrul aceleiasi renovari generale si a fost verificat si imbunatatit in Iunie 2017. Curtea, extrem de generoasa, permite atat amenajarea unor spatii de depozitare, cat si a unor spatii de relaxare.
Chirie: 1650 euro, pentru resedinta; 1.850 euro/luna, pentru firme.

Preț închiriere: 1.650 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!