Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Giurgiu - cartier - - zona Călugăreni-DN5
ID: 21640
Amplasare: casa este situata in judetul Giurgiu, in localitatea/comuna Calugareni, stradal pe DN5, intre Primarie si Politie.
Distante:
-Bucuresti (centru) - Calugareni: 34km;
-Calugareni - Giurgiu: 35km.
Comuna se afla in centrul judetului, in zona varsarii raului Calnistea in Neajlov. Este strabătută de Soseaua Natională DN5, care leaga Giurgiu de Bucuresti. La Calugareni, acest drum se intersecteaza cu Soseaua Judeteana DJ411, care duce spre vest la Singureni, Iepuresti (unde se intersecteaza cu DN6), Bulbucata si Clejani (unde se termina in DN61), si spre est la Comana (unde incepe un traseu comun cu DN5A pana la Hotarele) si mai departe in judetul Calarasi la Radovanu si Chirnogi (unde se termina in DN41). Tot DN5 se intersecteaza la Uzunu cu Soseaua Judeteana DJ603, care duce spre vest la Stoenesti, Schitu si Ghimpati (unde se termina in DN6), si spre est la Mihai Bravu si Comana.
Casa, constructie din 1980, pe o structura de caramida, acoperita cu tabla, este ridicata pe un singur nivel - parter pe o suprafata totala de teren de 1.400mp cu o deschidere stradala la DN5 de 25m.
Casa are 5 camere, baie, bucatarie si hol.
Amenajari/dotari interioare: pardoseli placate cu parchet (in camere) sau gresie (bucatarie si baie); zugraveli lavabile; pereti placati cu faianta ((bucatarie si baie). Incalzirea se face cu sobe teracota pe lemne. Alimentarea cu apa este cu put si hidrofor. In baie exista boiler.
Curtea, de cca 1.300mp, este plantata partial cu pomi fructiferi, vita de vie, parcele legume si partial gradina cu flori. Pe langa casa, in gradina sunt amenajate cateva anexe/constructii rustice (terasa plus doua cabane, bucatarie de vara). Exista posibilitatea parcarii in curte.
Suplimentar, se poate marii suprafata de teren prin cumpararea unui lot de teren alipit de proprietate. Exista un teren parcelat 4 locuri x 1.000mp si 1 loc x 1.200mp + drum de servitute aferent , comunicant cu drumul comunal (varianta ocolitoare pe langa padure), la pretul de 10 euro/mp.
Casa are cadastru si este intabulata
Pret: 75.000 euro.

Preț vînzare: 75.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!