Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Pipera,str.George Bacovia
ID: 21440
Amplasare: penthouse-ul este situat in complexul rezidential Perla Residence, in Nordul orasului, la intrarea in Pipera, pe str. George Bacovia.
Acces: din sensul giratoriu mare, de la intersectia Soselelor Petricani cu Pipera - Tunari, la dreapta (pe langa Romstal) pe strada Emil Racovita si apoi la stanga pe str. George Bacovia.
Despre complexul rezidential Perla Residence:
Complexul rezidential Perla Residence a fost creat pentru a intruni toate cerintele unui trai modern. Finalizat in 2008. Amplasat intr-un mediu verde cu o priveliste catre lac care iti taie rasuflarea, stilul arhitectural mediteranean al Complexului Perla Residence, cu terasele spatioase si gradinile pline de culoare, reuseste sa creeze un spatiu rezidential unic. Un mediu paradisiac atat pentru copii cat si pentru adulti, care se pot bucura de plimbari linistite pe maul lacului pot merge cu bicicleta pe aleile complexului, se pot relaxa la Clubul de Agrement sau pot merge la Clubul de Fitness. Designul conceptual al Complexului rezidential Perla Residence a avut la baza intrunirea tuturor cerintelor – functional, estetic si emotional. Peisajul natural atragator in care este amplasat Complexul, in combinatie cu cladirile joase si absenta masinilor (exista spatiul pentru parcarea subterana) creeaza conditiile ideale pentru a te putea bucura din plin de peisajul natural. Linii simple si curate, materiale naturale cum ar fi piatra, lemnul si suprafetele de sticla confera un discret aer luxos Complexului Perla. Securitate - zona imprejmuita (proprietatea este protejata cu sistem de alarma si camere de supraveghere; paznici calificati angajati de o companie de securitate sunt in zona 24 de ore din 24; sistemele de alarma sunt direct conectate la compania de paza; autoturismul este deasemeni protejat intrucat se afla in parcarea subterana).
Facilitati de 5 stele:
-toate facilitatile Complexului Perla sunt amplasate aproape de lac, intr-un loc special care ofera un vast spatiu de relaxare, atat afara cat si in interior;
-mini-market;
-clubul in aer liber ofera loc de joaca pentru copii (70mp) si zona pentru gratar (30mp);
Clubul din interior ofera loc de joaca pentru parinti si copii (50mp). Locul de joaca este amenajat pentru copiii insotiti de parinti, prevazut cu pereti din sticla si acces catre locul de joaca exterior, echipat cu jucarii potrivite pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani, incalzire in pardoseala, sistem profesional de ventilatie – aerisire, canapele pentru parinti, aparat pentru apa, televizor, internet wireless, toalete special concepute pentru mama si copil. Deasemenea, exista si un loc de joaca supravegheat pentru copii (65mp). Acest loc de joaca este un spatiu separat unde copiii pot fi lasati in siguranta pentru cateva ore, supravegheati permanent de personal calificat. Camera este special amenajata pentru copii cu varste intre 3 si 12 ani, cu incalzire in pardoseala, sistem profesional de ventilatie – aerisire, televizor, DVD, Play Station, tabla de scris pentru activitati educative, mese, scaune, canapele, mini-bucatarie dotata cu chiuveta, frigider si cuptor cu microunde pentru organizarea petrecerilor pentru copii dar utila deasemeni si pentru cursuri educative, cum ar fi cel de pictura. Spatiul este dotat deasemeni si cu internet wireless si toalete special concepute pentru copii.
-centru de infrumusetare - Clinica Medestet, fondata de Prof. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician, presedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, este prima clinica de chirurgie cosmetica deschisa in Romania. In urma cu 15 ani, Prof. Dr. Toma T. Mugea a inventat si patentat Glycon, o crema dermato-cosmetica speciala care contine acid glicolic, care este in prezent folosita zilnic de peste 8000 de utilizatori, si este folosita si de noi pentru tratamentele dermato-cosmetice efectuate in cadrul Medestet Beauty Center din incinta Complexului rezidential Perla. Medestet Beauty Center este locul in care cosmetica medicala, dermatologia cosmetica si medicina estetica lucreaza impreuna pentru a oferi o gama larga de proceduri pentru tratamentul acneei, cicatricilor post acneice, a ridurilor, pistruilor, petelor, hiperpigmentarii si a altor afectiuni dermato-cosmetice ale fetei si corpului, precum si injectii cu Botox si Acid Hialuronic, tratamente cu laser si consultatii pentru chirurgia estetica.
Despre penthouse:
este situat la etajul 3/3 asigurand o priveliste panoramica deosebita. Are o suprafata totala de 194,44mp si o suprafata utila de 122,39mp. Singur pe palier.
Compartimentare: living(39,36mp), 3 dormitoare(16,28mp, 15,31mp si 14,07mp), bucatarie(12,42mp), 2 bai(4,89mp si 4,39mp), dressing(3,51mp), hol(12,17mp) si 3 terase(56,58mp, 10,25mp si 5,22mp).
Amenajari/dotari interioare: proaspat renovat, finisaje lux, geamuri termopan, usa metalica, 4 A/C, centrala complex, videointerfon, partial mobilat, bucatarie mobilata si complet utilata.
Beneficiaza de 2 locuri de parcare.
Mobilierul de bucatarie inclus in pret.

Chirie: 900 euro/luna.

Preț închiriere: 850 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!