Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Calea Calărași
ID: 21438
Amplasare: garsoniera este amplasata ultracentral, pe Calarasi, la intersectia ei cu bulevardele Corneliu Coposu si Mircea Voda.
Vecinatati directe: Centrul Vechi; Piata si Bd. Unirii; 5 unitati hoteliere; 2 unitati de invatamant(gimnaziu si scoala internationala); Teatrul Evreiesc; Templu Coral; Politia Rutiera Udriste.
Acces: atat dinspre Bd. Corneliu Copos cat si dinspre Bd. Mircea Voda/Udriste.
Garsoniera este situata la etajul 5/5 al unui bloc din 1960. Blocul este mixt, compus din apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si aceasta garsoniera situata la etajul 5 din 5, fara probleme de infiltratii de apa. Terasa blocului este nou refacuta. Pe etajul 5 mai exista un apartament cu 2 camere si un alt spatiu cu mai multe incaperi, care apartine asociatiei de proprietari a blocului. Pe fiecare etaj sunt repartizate cate 2 apartamente.
Blocul a fost dat in folosinta in anul 1960, este fara risc seismic si fara sa fi fost dobandit in temeiul dispozitiilor Legii nr. 112/1995.
Amenajari/dotari interioare: totul este nou (gresie, faianta, temopan, instalatii sanitare noi, usa metalica noua), proaspat renovat in luna iunie 2015, instalatie noua care asigura apa calda si caldura pe timpul iernii. Garsoniera este compusa din camera si baie, se poate amenaja si spatiu pentru bucatarie/chicineta in hol sau in alta parte, ce va fi discutata la fata locului. Garsoniera are deschidere si la o terasa foarte incapatoare, care face parte din proprietatea comuna a proprietarilor blocului.
Suprafata totala este de 14,37mp.
La fereastra, se poate decupa din zidul de caramida pana deasupra terasei pentru a se monta o usa din aluminiu cu geam termopan, cu iesire direct in terasa, in spatiul ramas in urma decuparii se poate amenaja un dulap pentru vesela si o plita electrica, care se poate conecta la priza electrica de alaturi, iar dupa gatit, se deschide usa de iesire pe terasa pentru aerisire. Gaze exista in bloc atat pentru aragaz cat si pentru centrale termice.
Exista: cadastru, intabulare, carte funciara, act de proprietate, certificat energetic, facturi platite la zi. Cheltuielile lunare sunt mici, se plateste apa rece, la cateva luni, iar energia electrica, in functie de consum.
Este pretabila pentru inchiriere in regim hotelier sau in regim obisnuit, la romani sau la straini si la studenti.
Pret: 19.000 euro.

Preț vînzare: 19.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!