Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Călărași - cartier - - zona Com. Chirnogi
ID: 21400
Amplasare: casa este situata in partea de Sud a tarii, in partea de Sud-Vest a judetului Calarasi, in localitatea Chirnogi, langa Oltenita.
Distante:
-Chirnogi - Olenita: 6km;
-Chirnogi - Bucuresti: 70km.
Despre Chirnogi:
Comuna se afla in Sud-Vestul judetului, pe malul stang al Dunarii si pe cel drept al Argesului, la confluenta celor doua rauri, la limita cu regiunea Silistra din Bulgaria. Este traversată de Soseaua nationala DN41, care leaga Oltenita de Giurgiu. La Chirnogi, din acest drum se ramifica Soseaua judeteana DJ411, care duce spre Nord-Vest la Radovanu, Crivat si mai departe in judetul Giurgiu la Hotarele (unde se termina in DN5A). Populatia comunei Chirnogi se ridica la 7.455 de locuitori.
Acces:
-dinspre Bucuresti: prin Popesti Leordeni pe DN 4, apoi prin Frumusani-Budesti-Negoiesti-Soldanu-Curcani-Oltenita;
-dinspre Oltenita pe DN 41 pana la intrarea in Chirnogi si apoi pe prima strada la dreapta - str. Pietruita, pana la intersectia ei, din nou, cu DN 41.
Vecinatate directa (punct de reper): Scoala nr. 3 din localitate.
Casa este ridicata pe o suprafata de teren de 3.500mp cu o deschidere stradala de cca 50ml.
Casa este compusa, ca un corp unic, din 2 corpuri de cladire alipite. Primul corp de cladire - este casa initiala din anii 60, iar al 2lea corp de cladire este ridicat in 2000. In 2000 odata cu construirea corpului nou s-a reabilitat integral si casa initiala (fundatii, tencuieli, amenajari interioare, termoizolatii, acoperis).
Constructia este ridicata doar pe un nivel, parter cu pod. Structura: fundatii la 1,2m si structura de rezistenta (inclusiv brau care permite etajarea) din beton armat; peretii interiori si exteriori din caramida porotherm; termoizolatii exterioare; acoperis de tabla.
Casa are suprafata totala de 146,47mp si suprafata utila de 121,22mp.
Compartimentare: living(21,35mp), 4 camere(16,32mp, 15,76mp, 15,68mp, si 13,79mp), bucatarie(11,9mp), baie(5,95mp), camara care poate fi si a 5a camera(10,35mp), hol de trecere(5,6mp), veranda(15,7mp) si terasa(9,55mp).
Amenajari/dotari interioare: pardoseli placate cu parchet in camere; pardoseli placate cu gresie in bucatarie, baie; pereti placati cu faianta in bucatarie si baie; zugraveli lavabile sau tapet; incalzire cu sobe lemne; incalzire apa cu boiler electric; hidrofor.
S-a dorit pastrarea caracterului de casa la tara. Pe strada, in fata portii, exista retele de gaze, apa si canalizare necesitand doar racordarea.
Curtea libera, in suprafata de cca 3.300mp este amenajata ca si gradina cu livada de pomi fructiferi diversi, pe rod. O portiune a curtii este betonata. Curtea are gardul stradal cu gard din stalpi si placi beton cu poarta auto si pietonala din tabla. Gardul dinspre celelalte laturi despartitoare este pe suport din tevi metalice si din plasa de sarma. In curte se mai afla garajul si diverse magazii. Vecinii directi nu se afla la mica distanta, asigurandu-se linistea necesara.
Infrastructura stradala completa: strada asfaltata cu retele de gaze, apa si canalizare.
Se vinde mobilata si utilata complet.
Casa are autorizatie de constructie, cadastru si este intabulata.
Exista si varianta schimbului cu un apartament cu 2 camere in Bucuresti.
Pret: 55.000 euro.

Preț vînzare: 55.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!