Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Arad - cartier - - zona Moneasa, str.Principala
ID: 21310
Amplasare: pensiunea este amplasata in partea de Nord-Est a judetului Arad. in statiunea turistica Moneasa, pe str. Principala.
Localitatea Moneasa este situata la poalele Muntilor Codru-Moma, la o altitudine de 280 mp, la o distanta de 102km fata de municipiul Arad si 20km fata de orasul Sebes si este strabatuta de cursul superior al raului Moneasa.
Atractii turistice: Grota Ursilor; partia de schi cu o lungime de 250m; strandul Moneasa; instalatii pentru bai calde in cada cu ape minerale, pentru electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie, bazine in aer liber pentru bai reci cu ape minerale; Cetatea Dezna, Hanul Deznei; tezaurul dacic de argint de la Gura Vaii; platoul carstic Tinoasa; Pesterile Liliecilor si Alba; Grota de la bai; cariera de marmura neagra si rosie; Cascada Boroaia; rezervatia de nuferi; rezervatia de laur (10km de Gurahont); casa pictorului si sculptorului Gheorghe Groza; galeria de sculptură în piatră.
Pensiunea este un castel construit între 1896 – 1904 care a apartinut baronului Andreny. In 1898, Moneasa obtine de la Ministerul de Interne Regal Maghiar atestat de statiune balneara. Castelul este una din bijuteriile arhitectonice care s-au adaugat in acea perioada de inflorire a statiunii denumite de drept Perla muntilor Apuseni. Deschis circuitului turistic in 2006 de catre noii proprietari.
Castelul este construit pe o suprafata de teren de 2.600mp cu o deschidere stadala de 50m. Ridicat pe 3 niveluri (demisol, parter si etaj) castelul are suprafata total construita de 600mp, cu 200mp per etaj.
Are in compunere:
-7 camere duble si un apartament nuptial;
-restaurant de 40 de locuri;
-crama de 30 locuri;
-sala evenimente de 100 locuri;
-bucatarie complet utilata, sala fitness, sauna, jacuzzi;
-2 dormitoare pentru personal;
-parcul in spate;
-parcare privata amenajata in fata vilei 8 locuri (se poate parca si in curte).
Utilitati: racordari la toate retelele, mai putin cea de gaze.
Totul este utilat la nivel de 4 stele. Se vinde complet utilat.
Activitatea de cazare si restaurant functioneaza.
Pret: 840.000 euro.

Preț vînzare: 840.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!