Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
Brașov - cartier - - zona Bran
ID: 21206
Amplasare: pensiunea este amplasata in judetul Brasov, in statiune turistica Bran, in zona Submagura.
Acces:
-dinspre Brasov: prin E 574/DN 73;
-dinspre Valea Prahovei DN 1 (Azuga/Busteni): prin DN 73A;
-dinspre Targoviste: prin DN 72A si apoi prin E 574/DN 73.
Despre statiunea Bran:
Statiunea Bran este una din cele 44 de comune ale judetului Brasov. Situat intr-un loc pitoresc, la 24 de km de Brasov pe DN 73, care uneste Brasovul de Campulung Muscel, Branul este un punct de atractie pentru turistii romani si straini.
Bran, impreuna cu localitatile din jur, este leaganul turismului rural romanesc. Asezat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Bran este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare. O statiune climaterica de interes local, azi este o statiune in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural. Beneficiind de un sit natural deosebit, apropierea muntilor Piatra Craiului si aproape toate localitatiile din imprejurime de un specific traditional de mare valoare sunt de interes.
In zilele noastre, Branul a inceput sa se dezvolte rapid, toata aceasta evolutie gravitand in jurul Castelui Bran, locul care a suscitat atata si atata interes, socotindu-se ca aici ar fi lacasul vampirilor, locul pe unde a trecut si Vlad Tepes, supranumit Dracula.
Vilele frumoase, cu grija amenajate, casele permanent pregatite pentru oaspeti ofera turistilor zile de neuitat. Un important punct de atractie turistica o constituie castelul cu acelasi nume, monument arhitectonic de mare valoare istorica. Aici inchirierea cu caracter turistic aduc un venit substantial, beneficiind de sezon turistic pe intregul an.
Despre pensiune:
Pensiunea a fost construita in anul 2007, este o complet functionala si aflata in circuitul turistic, este facuta cu fonduri SAPARD si are toate standardele U.E., fiind clasificata ca o pensiune de 4 Margarete. Pensiunea se afla la doar 500m de Castelul Bran.
Suprafata de teren pe care este construita este de 3.500mp iar constructia inaltata pe 3 niveluri (parter si 2 etaje) are o suprafata de 750mp. Structura este pe cadre de beton armat cu umpluturi de caramida termoizolate la exterior si acoperis cu invelitoare de tigla.
Compartimentare:
-demisol: centrala termica, spalatorie, uscatorie, un grup sanitar si o cabina de dus pentru deservirea personalului;
-parter: restaurant capacitate 35 locuri, bar, semineu, sala de conferinte capacitate 25 locuri, bucatarie comlpet utilata conform normelor UE, birou administrativ, doua grupuri sanitare ce deservesc restaurantul si 2 camere complet utilate;
-etaj 1: 5 camere complet utilate cu mobilier modern, bai proprii, balcoane, TV, fiecare camera avind designul ei propriu,etc…;
-etaj 2: 5 camere complet utilate cu mobilier rustic, bai proprii, balcoane, TV, fiecare camera avind designul ei propriu,etc… .
Pensiunea este racordata la gaz, are cablu tv, electricitate si apa curenta, dispune de o terasa exterioara si parcare proprie cu o capacitate de 14 locuri. Pensiunea este conectata la o microstatie proprie, ecologica, de epurare a rezudurilor care are o capacitate de 12.000litri.

Preț vînzare: 300.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!