Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Str. Eternitatii
ID: 21127
Amplasare: vila este situata in partea de Sud-Vest a orasului, in zona adiacenta Soselei Giurgiului, pe str. Eternitatii.
Acces:
-dinspre str. Zetarilor, prin str. N.D. Cocea;
-dinspre Sos. Giurgiului prin str. Iordache Nastase;
-dinspre Sos. Giurgiului prin str. Alexandru Anghel, apoi prin str. Sinei..
Vila, constructie recenta - 2013-2014, este ridicata pe o suprafata de teren de 603mp cu o deschidere stradala de cca 12m. Are 3 niveluri (parter, etaj si mansarda). Suprafata total construita este de 400mp.
Compartimentare:
-parter: un living extrem de generos (115mp!), o bucatarie mare (cca17mp), o baie mare (cca 12mp) cu cabina de dus si hol cu casa scarii;
-etaj: 3 camere din care una cu dressing incorporat, baie generoasa (cca 12mp) cu cada, hol, balcon si casa scarii;
-mansarda tip open space.
Vila este construita pe fundatii/structura de beton armat cu pereti de umplutura din caramida termoizolati la exterior, cu acoperis cu invelitoare din tigla metalica Lindab. Este racordata la toate retelele de utilitati (energie electrica, gaze, apa, canalizare).
Amenajarile interioare realizate la standard premium. Suprafetele vitrate enorme ale tuturor incaperilor de locuit asigura o iluminare naturala perfecta. Deasemenea, inaltimea mare a camerelor este un avantaj.
Vila este finalizata in proprtie de 90% (pardoseli placate cu mocheta antibacteriana in dormitoare, pardoseli placate cu gresie in bucatarie si bai, pereti placati cu faianta in bucatarie si bai, pardosea placata cu parchet hol etaj, tamplarie interioara lemn masiv, tamplarie exterioara termopan, scari placate cu parchet, usa metalica de acces de mari dimensiuni, zugraveli lavabile, racordari complete la toate retelele). Mai trebuiesc realizate: placarea pardoselii din living cu parchet (exista, doar trebuie pus), montat cateva vase bai (chiuvete, bideuri, exista, doar trebuiesc puse), montat mana curenta la scara interioara, montat balustrada balcon, executat zugraveala decorativa exterioara (exista termoizolatia, gletul de amorsa) si amenajarea peisagistica a curtii.
Curtea, amplasata in partea din fata a vilei/la strada (retragerea necesara asigurarii intimitatii/linistii) are cca 450mp.
Vila a fost construita pentru resedinta nu cu scopul de a fi revanduta.
Infrastructura strazii completa si perfecta.

Preț vînzare: 150.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!