Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Splaiul Unirii/Marasesti
ID: 20966
Amplasare: terenul este situat in zona imediat adiacenta Unirii, pe Splaiul Unirii, intre Bd. Marasesti si Bd. Gh. Sincai.
Viizibilitate si expunere maxima.
Zona, in plina expansiune: in ultimii ani au aparut numeroase, impozante si moderne office buidinguri (Camera de Comert, S.I.F. 4 Muntenia, Cecar, alte 2), Biblioteca Nationala, si, in viitorul apropiat, viitorul Centru Ikea.
Distante: 200m pana la intersectia cu Bd./pasajul Marasesti; 200m pana la S.I.F. 4 Muntenia; 250m pana la Camera de Comert; 650m pana la interssectia Bd. Marasesti cu Bd. D. Cantemir; 950m pana la Piata/Bd./Magazin/metrou Unirii; 500m pana la Biblioteca Nationala; 550m pana la intersectia Splaiul Unirii cu Bd. Gh. Sincai/metrou Timpuri Noi/viitorul Centru Ikea.
Teren, cu constructie demolabila sau nu pe el, cu o suprafata totala de 256mp si cu o deschidere stradala relativ generoasa - 17m. Terenul are absolut TOATE utilitatile zonei. Pe respectiva proprietate, cf. P.U.Z., se poate construi o cladire cu destinatie diversa (comercial + office, comercial+resedinta, office, resedinta, hotel, clinica) cu 2S+P+8E, sau cca 1.500mp desfasurati.
Constructia de pe teren, demolabila sau nu, este un imobil interbelic cu demisol + parter + etaj + pod, cu o amprenta la sol de 100mp si o suprafata total construita de 350mp. Constructie pe structura de caramida, cu plafon beton armat intre subol si parter si plafon elastic/lemn intre parter si eaj si etaj/pod. Starea de conservare: buna. Necesita renovare: da, modernizare.

Preț vînzare: 315.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!