Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Rahova - zona Str. Pucheni
ID: 20950
Amplasare: apartamentul este situat intr-un ansamblu rezidential nou, in partea de S-V a orasului, in sectorul 5, in zona de intalnire a Caii Rahova cu Sos. Alexandriei, in spatele Pietii Rahova, pe str. Pucheni. La doar 4 km de Piata Unirii.
Mijloace de transport:
-R.A.T.B.: autobuze - 117, 139, 220, 227; tramvai - 32.
Vecinatati:
Piata Rahova, Mega Center/Mega Image, Piata de legume fructe Pucheni, Liberty Center, Cora Alexandriei, scoli, gradinite, liceu, ansambluri rezidentiale noi.
Despre imobil:
Cladirea este finalizata in vara anului 2013, proiectata pentru gradul de intensitate macroseismica de 8,5 MSK. Fundatia cladirii este de tip radier general din beton armat cu grosimea de 50cm iar demisolul joaca rolul de cutie rigida, avand toti peretii din beton armat. Suprastructura este alcatuita din cadre de beton armat dispuse ortogonal pe cele 2 directii principale ale cladirii. Peretii de compartimentare si si cei exteriori nu joaca un rol structural, incarcarile din exploatare fiind preluate de placi, grinzi, diafragme si stalpi.
Cladirea este formata din 2 tronsoane (scari), perfect simetrice, intre cele doua tronsoane existand un rost de dilatatie de 15cm.
Parcarea: fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare fie in demisol fie in parcarea exterioara. Pentru intregul proiect sunt prevazute 40 de locuri de parcare, amplasate pe terenul aferent constructiei (proprietate).
Accesul: accesul in cladire se realizeaza prin parcarea subterana sau prin intrarile supraterane ale celor 2 tronsoane.
Fiecare tronson este deservit de cate un lift care va pleca de la subsol si va merge pana la etajul 3.
Confort urban si termic: zidariile exterioare sunt realizate din caramida eficienta cu goluri verticale tip Porotherm, cu grosime de 20cm. La exterior, izolatia termica este realizata cu polistiren expandat cu grosime de 10cm. Acest sistem constructiv este eficient atat din punct de vedere termic cat si din punct de vedere al transmisiei vaporilor. Se obtine astfel un coeficient de transfer termic de 0.275 W/m2K, fara a avea un punct de roua in interiorul zidariei, acesta fiind situat la exterior, in stratul de polistiren. Aceasta alcatuire a straturilor exterioare inseamna o izolare termica optima, fara posibilitatea aparitiei condensului pe suprafetele interioare.
Finisaje exterioare: peretii sunt tencuiti mecanizat, dupa care s-a aplicat 3 straturi de glet de ipsos. Sapele, ca si peretii, sunt realizate mecanizat, iar in subsol s-a realizat o sapa rezistenta la trafic greu si la actiuni chimice.
Despre apartament:
apartament cu 2 camere tip penthouse (etajul 3/3), cu orientare spre Sud, semidecomandat, avand o suprafata totala de 81,15mp si o suprafata utila de 58,51mp la care se adauga garajul subteran de 12mp. Deasemenea: cota parte parti comune (2,43%) si cota parte teren (21,78mp).
Compartimentare initiala: living si bucatarie open(30,61mp), dormitor(15,62mp), baie(5,45mp), hol(2,72mp), vestibul(4,11mp) si terasa(22,64mp). La compartimentarea initiala au intervenit 2 modificari: bucataria a fost inchisa cu un plan de separare din regips cu o fereastra mare de termopan incorporata rezultand astfel un living de 21mp si o bucatarie de10mp(2m x 5m); pe terasa o mica portiune a fost inchisa cu un plan de separare din termopan aparand astfel o mica debara/spatiu de depozitare de 5,4mp( 2,70m x 2m).
Amenajari interioare: in camere, pardoseli placate cu parchet laminat de 8mm dublu-click; pentru zonele de baie si bucatarie s-a montat pardoseli reci(gresie); zonele de bucatarie si baie au tavane din gips carton rezistent la umezeala si termoizolate iar peretii sunt placati cu faianta; tocarie interioara din lemn masiv; usa acces metalica cu sistem triplu de inchidere;videointerfon, unitate aer conditionat; zugraveli lavabile; centrala proprie; terasa este placata cu gresie portelanata antiderapanta; terasa are copertina retractabila de 15mp (5m x 3m) cu telecomanda; deasemenea, pe terasa exista racord apa calda/rece, canalizare si o piscina jacuzzi gonflabila cu incalzire; materialele folosite pentru lucrarile de finisaje sunt de cea mai buna calitate, gresia si faianta fiind importate din Italia, usi interior Porta Doors, tamplarie Rehau cu geam termopan 3 foi de sticla cu control solar, etc cu rulou exterior si plasa contra insectelor. Apartamentul cu finisaje beneficiaza de garantie inca 18 luni din partea constructorului, deasemenea tot 18 luni mai au garantie mobilierul si electrocasnicele (pana pe 08.2015).
Apartamentul are cadastru, este intabulat si are certificat de atestare energetica clasa A.
Apartamentul se vinde sau se inchiriaza.
Pentru varianta de vanzare: nemobilat sau mobilat.
Pentru varianta de inchiriere: mobilat modern.

Pret: 68.800 euro (mobilat si utilat); 66.200 euro (nemobilat).
Chirie: 300 euro/luna.

Preț vînzare: 66.200 €.
Preț închiriere: 300 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!