Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Str. Matei Basarab
ID: 20900
Amplasare: terenul este amplasat semicentral, in sectorul 3, pe str. Matei Basarab, v.a.v. de Primaria Sector 3.
Acces:
-dinspre Bd. Unirii prin Bd. Mircea Voda apoi direct pe str. Matei Basarab sau prin str. Cauzasi;
-dinspre Bd. Unirii prin str. Parfumului;
-dinspre Calea Calarasi prin str. Romulus.
Teren intravilan construibil cu suprafata totala de 1.486mp si cu o deschidere stradala de 28,4m. Pe teren se afla 3 corpuri de cladire de la inceputul secolului XX (construite in ani diferiti, incepand de la 1920 si pana in 1947, ), dintre care, cca. 1/2 din corpul stradal nu se poate demola, fiind de patrimoniu. Dar se poate consolida, extinde, etc. (conform Certificatului de Urbanism, supraetaja eventual, pastrandu-se acelas stil arhitectural). Suprafata nedemolabila este de cca. 200mp. Partea nedemolabila poate fi pastrata si folosita ca reprezentanta, protocol, etc. De asemenea, se pot pastra doar peretii exteriori, iar la interior sa se construiasca dupa voia proprietarului, sa se imparta altfel spatiul, etc.: important este sa nu se schimbe fatada, pentru a se pastra stilul epocii in care a fost construita cladirea. Un arhitect priceput poate sa faca acolo o minune de edificiu.
Despre cladiri: toate au doar parter cu pod, structura de rezistenta fiind de caramida, ca si toti peretii exteriori/interiori; acoperis cu sarpanta de lemn invelitoare de tabla zincata; grad de conservare: partial foarte bun, partial mai putin bun; amenajari interioare: nu prea exista, baile au gresie sau mozaic si faianta iar camerele parchet; doua holuri de intrare sunt pardosite cu marmora (la partea de cladire de patrimoniu); sistem de incălzire, microcentrale de apartament pentru 3 apartamente, sobe cu gaz metan pentru un apartament, restul fara incalzire.
D.p.d.v. juridic: 3 proprietari de drept. care sunt decisi sa vanda in comun. Exista un certificat de urbanism ptr. prezervare corp cladire patrimoniu, daramare cladiri nepatrimoniale si constructie.

Pret: 590.000 euro.

Preț vînzare: 590.000 €.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!