Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier - - zona Magurele-Sos.de Centura
ID: 20606
Amplasare: hala este amplasata in partea de Sud a orasului Bucuresti, in localitatea Magurele, pe Sos. de Centura, la cateva sute de metri de pasarela de la Magurele.
Hala noua, constructie 2012, amplasata pe o suprafata de teren de 1.760mp. Hala este amplasata intr-un complex de 8 hale cu iesire directa in Centura Bucuresti. Toate aleile sunt betonate cu beton elicopterizat pe structura de fier beton, cu acces facil a diverselor mijloace de transport, inclusiv TIR-uri. Deasemenea sunt prevazute locuri de parcare atat pentru autoturisme, cat si pentru camioane. Complexul de hale este securizat, accesul se face pe un drum privat securizat, vecinii sunt companii multinationale, companii de distributie medicamente.
Hala are o suprafata desfasurata de 1.012,5mp, din care depozit de 787,5mp cu o inaltime utila de 6,5 m si birouri parter si etaj in suprafata de 225mp. Constructia este realizata pe structura metalica si invelita cu panouri sandwich marca ISOPAN, avand o inaltime utila de 6,5m, iar la partea de birouri fatada este realizata cu perete cortina de sticla. Pentru accesul de marfa, hala este prevazuta cu doua usi cu deschidere pe verticala, una fiind amplasata in partea frontala, iar cea de a doua pe partea laterala in zona din spate.
Facilitati si utilitati: curent electric, apa , pardoseala halei din cuartz elicopterizat, spatiu de birouri cu finisaje de foarte buna calitate, climatizare cald/rece cu pompa de caldura si ventiloconvectoare, fosa septica ecologica, bazin de captare a apelor pluviale, iluminat exterior, acces TIR si mijloace de transport in comun, curte amenajata si parcare proprie pentru turisme si TIR.

Pret: 380.000 euro + TVA.



Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!