Pagina principală  | Rezidențial  | Birouri  | Comercial  | Industrial  | Terenuri  | Servicii  | Despre noi  | Contact 



Pagina principală

Rezidențial
Birouri
Comercial
Industrial
Terenuri

Servicii

Despre noi

Contact

Detalii ofertă
București - cartier Centru - zona Calea Victoriei
ID: 18646
Amplasare: spatiul este situat ultracentral, in centrul istoric al orasului, pe Calea Victoriei, langa intersectia ei cu Splaiul Independentei.
Despre Calea Victoriei - scurt istoric:
Calea Victoriei este una din cele mai vechi artere ale Bucurestiului. Inainte de perioada in care a domnit Constantin Brancoveanu, strada nu facea parte din Bucuresti, numele ei fiind Drumul Brasovului si era formata doar din bucata dintre Cercul Militar si Piata Victoriei. Portiunea cuprinsa intre Piata Natiunilor Unite (fosta Piata Senatului) si bulevardul Regina Elisabeta era cunoscuta in acea vreme sub numele de Ulita Mare spre Sarindar pentru ca ducea catre biserica Sarindar (astazi, Cercul Militar National). Drumul, rezultat din unirea Drumului Brasovului cu Ulita Mare spre Sarindar, a fost deschis in anul 1692, de catre domnitorul Tarii Romanesti, Constantin Brancoveanu, sub numele de Podul Mogosoaiei. Ulita nou formata era pavata cu trunchiuri de copaci. Strazilor astfel pavate li se spunea poduri, motiv pentru care si noua cale primeste denumirea de Pod, Podul Mogosoaiei. Noua strada a fost construita pentru a asigura o cale de legatura intre mosia voievodului, Mogosoaia si palatul domnesc, amplasat in apropierea Curtii Vechi. Noua artera devine drumul principal al capitalei. Incepand din secolul al XIX devine strada domneasca. La 8 octombrie 1878, in urma victoriei din Razboiul de Independenta, Podul Mogosoaiei primeste numele de Calea Victoriei, nume pastrat pana in prezent.
Vecinatati:
-Muzeul National de Istorie (fostul Palat al Postelor);
-Palatul CEC;
-bisericile Stavropoleos si Zlatari;
-Banca Nationala a Romaniei;
-zona cu strazi de epoca: Lipscani, Selari, Emil Filitti, Franceza, Smardan, Sfantul Dumitru;
-Carul cu Bere.
Despre spatiu:
Spatiul este amplasat pe 3 niveluri (subsol, parter si etajul 1) intr-o cladire cu 10 niveluri(subsol, parter, 8 etaje) construita la inceputul secolului XX (1928). Structura cladirii: cadre de beton armat cu umpluturi de caramida. Suprafata totala a spatiului este de 310mp compartimentati in 10 incaperi, 2 grupuri sanitare, holuri, anexe, scari. Fiind amplasat pe un colt de strada (un avantaj important, asigurand o vizibilitate si recognoscibilitate maxima) spatiul dispune si de 2 suprafete vitrate/vitrine generoase: 12ml pe Calea Victoriei si 9ml pe str. Emil Filitti. Spatiul necesita renovare totala. Spatiul se poate preta unei game largi de activitati: restaurant/cafenea/pub, magazin, showroom, etc.

Pret: 450.000 euro (neplatitor TVA).
Chirie: 6.200 euro/luna (neplatitor TVA).

Preț vînzare: 450.000 €.
Preț închiriere: 6.200 €/lună.


Persoană de contact: Vasile Dascăl
Telefon mobil: 0744-389950
Telefon fix: 021-5691125

Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!
Fotografia în mărime reală!